Półkolonie letnie w Koninie 13-24 lipca 2015r.

Zapraszamy dzieci w wieku 7-13 lat na półkolonie letnie w Koninie w czasie 13-24 lipca 2015 w godz. 7:30 – 16:00. Zapewniamy bogaty program zajęć. m.in. zajęcia z robotyki, sztuki walki Capoeira, wycieczki do Pradoliny w Brzeźnie, Nadleśnictwa w Grodźcu, zajęcia plastyczne, artystyczne i inne). Szczegółowe informacje w załączniku. Polkolonie2015

18-05-2015

Kolonie nad morzem w Łazach 9-18 lipca 2015r.

Zapraszamy dzieci i młodzież na kolonie letnie nad morzem w Łazach w terminie 9-18 lipca 2015r. Więcej informacji pod nr tel. 63 240 61 93. W załączniku szczegółowa oferta. Kolonie2015

Kolonie w Łazach

W dniach od 30 czerwca do 9 lipca 2014 roku – w miejscowości Łazy woj. zachodniopomorskie – na kolonii, której organizatorem było Stowarzyszenie Profilaktyki – wypoczywało 46 uczestników z subregionu konińskiego. Organizację kolonii wspierał finansowo Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego w Poznaniu. Dzieci i młodzież uczestniczyły w bogatym programie sportowym, turystycznym, kulturalnym i zajęciach wspierających rozwój …

Kurs na wychowawców wypoczynku dzieci i młodzieży